Ξημερώματα Σάββατου 25 Ιουν 2022 δεν μείναμε θεατές ήμασταν εθελοντές και μέλη αυτής της μεγάλης παρέας!
Μοιραστήκαμε την γοητεία της συμμετοχής σε αυτό το μοναδικό αγώνα και προσπαθήσαμε να συμβάλλουμε στην επιτυχία του μέσα από μία εξαιρετική βιωματική εμπειρία για τον καθένα μας.
18ος OLYMPUS MARATHON πολύ δυνατός αγώνας που δοκίμασε αρκετά τους συμμετέχοντες αθλητές αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας μας.
Καλύψαμε μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω αέρα και ψύχους την τροφοδοσία δυο σταθμών .
Τον ολονύκτιο απαιτητικό 5ο σταθμό τροφοδοσίας στη Πετροστρουγκα του αγώνα OLYMPUS ULTRA και τον
6ο σταθμό στη Σκούρτα του OLYMPUS MARATHON που είναι ίσως ο μοναδικός όλου του αγώνα ο οποίος αναδεικνύει την αγωνία των αθλητών να νικήσουν τον στόχο που έχει βάλλει ο καθένας μέσα από μια υπερπροσπάθεια μυστήριου και αυτοανακάλυψης των αντοχών τους.
Σήμερα ,ανάλογη προσπάθεια κατέβαλε και η εθελοντική πολυπληθή ομάδα υποστήριξης του Ε.Ο.Σ Κατερίνης που κέρδισε τις εντυπώσεις για τις αντοχές την στελέχωση ,καταγραφή , τροφοδοσία και φωτογράφηση του αγώνα στην θέση Πετροστρουγγα και Σκουρτα .
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες ,ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους μας που πήραν το βάπτισμα του πυρός για την συμβολή τους στην επιτυχία ενός τόσου μεγάλου αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή πορεία παρέα με τους φίλους μας από το ΣΕΟ Φλώρινας για πορεία από
Π. Πόρους προς Π. Παντελεήμονα .

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα