Παρά τον φόβο των έκτακτων καιρικών φαινομένων ο ΕΟΣ Κατερίνης πραγματοποίησε την 17 -4 2022 , δυο μεγάλες δραστηριότητες με κορυφαία την συνδιοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου αγώνα προπονητών –εκπαιδευτών με την Πανελλήνια ομοσπονδία προπονητών –εκπαιδευτών στο Χ/Κ Ελατοχωρίου .
Απίστευτες, εικόνες που μας αφήνουν γλυκές αναμνήσεις και μας δίνουν δύναμη ,να συνεχίσουμε .
Οι προπονητές μας Παπαπανος Χρηστος , Αλαμανας Γιωργος αγωνιστήκαν και τερμάτισαν πρώτοι στην κατηγορία τους ο προπονητής μας Λιάπης Ιωάννης τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία του, η προπονήτρια μας Τελμετιδου Ελενα τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία της. Ξεχώρισαν δε για την οργανωτική τους γνώση και διάθεση
Οι αθλήτριες μας Καρτσούκα Ελενα ,Μπαλατου Ιλιαδα ,Κυριζοπούλου Εβελίνα ,Μπαλατου Μαρια , από άλλο πόστο ,του κριτή αυτή την φορά γέμισαν με γνώσεις και γεμάτες ενθουσιασμό κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες έφεραν εις πέρας το υπεύθυνο αυτό καθήκον .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας Μιχάλη Ζουραρη και τον πρώτο προπονητή μας Ζάχο Χρήστο για τις γνώσεις και την εμπειρία που μετέδωσαν στα στελέχη του ΕΟΣ Κατερίνης αλλά και την καταλυτική τους βοήθεια έτσι ωστε να έχει επιτυχία ο πανελλήνιος αυτός αγώνας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μας Τελμετιδου Χρύσα η οποία αντεπεξήλθε άριστα στη γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον ακούραστο έφορο αγωνιστικής χιονοδρομίας Μπαλάτο Βασίλη του οποίου οι υπηρεσίες είναι ανεκτίμητες.
Τέλος ευχαριστούμε την Διοίκηση και το προσωπικό το Χ/Κ Ελατοχωρίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
Παράλληλα άλλη ομάδα του Ε.Ο.Σ Κατερίνης ανηφόριζε προς κορομηλιά στις πλαγιές του Ολύμπου ,που αν και χαμηλά κατάφεραν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της ομάδας
Σκληρή και κακοτράχαλη η πορεία από Αγ .Κων/νο προς Κορομηλιά που από την αρχή δοκίμαζε τις αντοχές μας .
Οι γνώσεις των αρχηγών μας σε όλη την ανάβαση ήταν καθοριστική στο να προφυλαχτούμε από «κακοτοπιές» και καταφέραμε να ανεβούμε όλοι με ασφάλεια και να χαρούμε μια χειμωνιάτικη ημέρα .
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
.

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα