Ελαβε τέλος ένα έντονο διήμερο δράσης
Σάββατο 15 ΙΑΝ 2022 α) Έναρξη Ακαδημιών εκμάθησης ΣΚΙ
β)Νυκτερινή πορεία στην Ανω Μηλιά
Κυριακή 16 ΙΑΝ 2022 : α) Πορεία προς ΚΤΕΝΙ-
β) Συμμετοχή σε πανελληνίους αγώνες
στο 27ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι
«Αθ. Λευκαδίτη στο Εθνικό Χ/κ κέντρο
Βασιλίτσας
Η θέληση της Δκσης του ΕΟΣ Κατερίνης να φέρει τους νέους, στη φύση και να μεταδώσει το μήνυμα της συντροφικότητας , της ομαδικότητας και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας για νέες εμπειρίες γίνεται πράξη.
Το Σάββατο 15 ΙΑΝ 2022
Ξεκινήσαμε και πρωτοτυπούμε !!!
H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΙ του ΕΟΣ Κατερίνης με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό μαζί με πρώην ομοσπονδιακούς προπονητές και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (Hellenic Snow Sports Action) προβάλλουμε νέες μεθόδους εκμάθησης στα παιδιά μας (Aκαδημια , φυτώρια ,προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών ομάδων – Αγωνιστικα camp ) .
Σάββατο 15 ΙΑΝ 2022
ΤΟ Ορειβατικό τμήμα του ΕΟΣ Κατερίνης πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας δοκίμασε τις αντοχές του πραγματοποιώντας νυκτερινή πορεία σε χιονισμένα μονοπάτια στην Άνω Μηλιά βιώνοντας μοναδικές στιγμές .
Κυριακή 16 Ιαν 2022
Την τιμητική του είχαν τα Πιερια όρη, πολυπληθής ομάδα ορειβατών του ΕΟΣ Κατερίνης , γεμάτοι συναισθήματα κόντρα στη μεγάλη χιονόπτωση των ημερών τόλμησε ανάβαση προς
κρφ Κτενι οι εικόνες συγκλονιστικές και ο βαθμός δυσκολίας στο πέντε.
Κυριακή 16 Ιαν 2022
Περήφανοι για την συμμετοχή αθλητών μας στους πανελλήνιους αγώνες « 27ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι «Αθ. Λευκαδίτη στο Εθνικό Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας»
Με τεράστια ψυχικά αποθέματα ο αθλητής μας Λιάπης Ιωάννης συναγωνίστηκε με κορυφαίους του αθλήματος ορ.ΣΚΙ και γύρισε με χρήσιμες εμπειρίες και γνώσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος στο σύλλογο μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ετοιμαζόμαστε για καυτές συγκινήσεις στην εξόρμηση της επόμενης Κυριακής «κρφ Αρβανιτη» Πιέρια ορη (από χιονοδρομικό κέντρο ελατοχωριου).

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα