Στο παλάτι των ονείρων μας ,θα μείνει αξέχαστη αυτή η τολμηρη και απαιτητική ορειβατική εξόρμηση .
Σήμερα 20 Mαρ 2022 . Δύσκολη η περιγραφή , για μια αυθεντική, μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία στην τριτη ψηλοτερη κορυφη της Ελλάδος «Καιμακατσαλαν» .
Η ατμόσφαιρά του, η ενέργειά του αυτό το “κάτι” που έχει και έλκει ανθρώπους από όλο τον κόσμο δεν περιγράφεται με λέξεις.
Δεν έχεις δει τίποτα αν δεν περπάτησες δεν παλεψες με τον δαιμονισμένα παγωμένο αέρα στις απάτητες, αδάμαστες και αυθεντικές πλαγιές του όρους Βόρας .
Το τοπίο θυμίζει άλλον πλανήτη .
Τυχεροί όσοι περπάτησαν και άκουσαν τα μυστικά του μέσα από αυτή την όμορφη εξόρμηση ακριβώς στην καρδιά του ,γεμάτη χρώματα και εικόνες με συγκλονιστική θέα προς την πεδιάδα της Αλμωπίας, τον Θερμαϊκό κόλπο , την κορυφή του Ολύμπου και από την άλλη να ατενίσει όλη την πεδιάδα της Πελαγονίας.
Φιλόξενο το εκκλησάκι στην κορυφή που αντέχει στο χρόνο και τα άγρια καιρικά φαινόμενα.
Μία ανάβαση για γερές αντοχές και δυνατά πόδια !!
Σήμερα ο Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τα είχε!!
Μια ανάβαση που δοκίμασε έδειξε και ανέδειξε τα ψυχικά αποθέματα ,τη συντροφικότητα και το σεβασμό μεταξύ των συμπορευτών .
Ο Ανελέητα παγωμένος αέρας , ανέβαζε την θερμοκρασία από -15 σε αίσθηση -20 οι χτύποι της καρδιάς μας στο μάξιμουμ, η συνεργασία και η καλή διάθεση των συμπορευτών βοήθησαν στο να τελειώσει με επιτυχία αυτή η ξεχωριστή εξόρμηση
.
Συγχαρητήρια σε όλους η σημερινή δράση μας έκανε πιο δυνατούς .
Συγχαρητήρια σε όλους ,ετοιμαζόμαστε για την επόμενη Κυριακή!!

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα