Mε τα πολλά και με τα λίγα φθάσαμε πάλι σε αυτές τις γιορτινές μέρες αναζητώντας την χαμένη παιδική μας αθωότητα

Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ την Κυριακή 19 Δεκ 2021 σε μια οικογενειακή δραστηριότητα

Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε το όνειρο. Έλατε μαζί μας να περπατήσουμε αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων την χαμένη παιδική μας αφέλεια.

Βαθιά χωμένοι , σε ονειρεμένο δάσος ανάμεσα, σε νεράιδες και ξωτικά ,θα ψάξουμε το μαγεμένο έλατο ,να το στολίσουμε να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.

Το χθες δεν υπάρχει σήμερα !!.. Σήμερα υπάρχεις ΕΣΥ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου και αυτή την όμορφη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» φρόντισε να την κάνεις «Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Η» !!!!

Σήμερα θα αναζητήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ,σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια οικογενειακή ήπια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα, με συγκινητικές στιγμές προσφέροντας όμορφες ανθρώπινες στιγμές, που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε!

Θα αναζητήσουμε ξωτικά και νεράιδες μέσα σε πανέμορφο δάσος, από οξιές ,καστανιές έλατα και πεύκα θα ψάξουμε και θα στολίσουμε το μαγικό δένδρο .

Πέπλο μυστηρίου ,μέχρι να το ανακαλύψουμε και να το στολίσουμε με οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα ,φρούτα ,κ.α που θα φέρει ο καθένας μας ).

Γύρω από αυτό θα ανταλλάξουμε ευχές θα αντηχήσουν, παιδικές φωνούλες τραγουδώντας “τρίγωνα κάλαντα” θα πιούμε κόκκινο κρασί, θα κεραστούμε , μελομακάρονα ,κουραμπιέδες , και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας! θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι θα ανταλλάξουμε ευχές.

Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα για αυτό πρέπει να την τιμήσουμε ιδιαίτερα!!

Να θυμάστε, οτι ένα ΝΑΙ δικό σας !!! Μια αναζήτηση ξωτικών και νεράιδων ,μια αναζήτηση του πνεύματος των Χριστουγέννων ,σε ένα δάσος μυστηρίου ,μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις και μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά σας!

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή!

Υ.Δ: -20μ

Μέγιστο Υψόμετρο: 1020μ

Μήκος Διαδρομής: 4χλμ σνλ

Διάρκεια διαδρομής: 01:00 ωρ σνλ

Βλάστηση: Πυκνό δάσος ,οξιάς –καστανιάς -Έλατου

Σήμανση : Πολύ καλή

Βαθμός Δυσκολίας: 1 (κλιμακα 1-5)

Περιγραφή

Ιδανική ανατολική πορεία στις πλαγιές των Πιεριων για ξεμούδιασμα. Μονοπάτι μικρής διάρκειας με καλή σήμανση.

Μια πορεία χωρίς υψομετρική διαφορά , μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον , που ξεκινά από την πλατεία του χωρίου Άνω Μηλια και καταλήγει δια μέσω πανέμορφου μονοπατιού σε ένα εκπληκτικό ξέφωτο .

Η Διαδρομή είναι κυκλική και γίνεται μέσα σε δάσος οξιάς και ελάτου διασχίζοντας το άριστα σημαδεμένο μονοπάτι γεμάτο εκπλήξεις .

Κάπου εδώ βρίσκεται κρυμμένο το μαγικό δένδρο παρέα με τον «Ρουντολφ» που μας περιμένει ,να το στολίσουμε ,να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.

Γύρω του θα ανταλλάξουμε ευχές, θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι, Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες, κρασί και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας!

Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Φαγητό & διαδραστικές δραστηριότητες των παιδιών στον αγαπητό φίλο Κώστα ,στην Ταβέρνα «Αγνάντι» στην Άνω Μηλιά!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ : 5 € το παιδί

Δηλώσεις συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν οριστικοποιούν την συμμετοχή τους μέχρι ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚ 2021 στα γραφεία του συλλόγου Αλ. Ζαΐμη 3 (κάθε Τετάρτη 17:00 -21:00 ) ή στα τηλ., κιν: 698 4061 898 ή στο Email: eoskaterinis@gmail.com

Συντονισμός και οργάνωση : Ε.Ο.Σ Κατερίνης.

Για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία των κατασκευών παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!

Επίσης φέρνουμε μαζί μας οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα , μπαλόνια, Φρούτα (αποξηραμένα ,μανταρίνια , φέτες πορτοκάλι, φιρίκια,κ.λ.π), γλυκίσματα! ΜΗ ΞΕΧΆΣΕΤΕ: το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μπογιές, ρευστή κόλα UHU και ψαλιδάκι για τίς κατασκευές!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Mε IX: Ώρα 09:00 από το: [παρκινγκ lidl περιοχή Ανδρομάχη , Κατερίνης Επιστροφή αργά το απόγευμα.

Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος του ΕΟΣ Κατερίνης, η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ (αφού συμπληρώσει και την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής στον Σύλλογο).

Η δραση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί τους ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης διαφορετικά θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test 48 ωρών για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με τις νέες υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ και χρήση μάσκας σε όλη τη διαδρομή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Μποτάκια πεζοπορίας αδιάβροχα , Σακίδιο ημέρας 20-30 λτ – χαρτομάντιλα- Σνακ (ενεργειακές μπάρες-σοκολάτες-παστέλια) -Νερό, Προσωπικά αντικείμενα .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

α. Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτο οι φίλοι που προτείνουν εξορμήσεις δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

β. Η συμμετοχή στις Δραστηριότητες -αναβάσεις του Συλλόγου είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του.

γ. Σε περίπτωση που δεν είσαι μέλος, μπορείς να συμμετέχεις ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε δραστηριότητα του συλλόγου και να γίνεις μέλος στη συνέχεια.

δ. Εγγραφή στο σύλλογο γίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης μέλους και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.

ε. Οι συμμετέχοντες στις Δραστηριότητες -Αναβάσεις του Συλλόγου αποδέχονται ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα, τηρούν τις οδηγίες του αρχηγού, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχουν και ο καθένας αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.

Στ. Παραιτείται από κάθε αξίωση δική του/ης ή των οικείων του/ης σε περίπτωση βλάβης της υγείας του/ης, τυχόν τραυματισμό ή απώλεια της ζωής του/ης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας ή και μετά το τέλος αυτής.

ζ. Ο αρχηγός της εκάστοτε εκδρομής-ανάβασης δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας και έχει το δικαίωμα να αποκλείσει άτομο ή άτομα, που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, κακή φυσική κατάσταση, ΑΝΥΠΑΚΟΗ κλπ.)

η. Το πρόγραμμα των εκδρομών-αναβάσεων ενδέχεται να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, τη δυσκολία των διαδρομών και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων

θ. Οι ώρες πορείας που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή-ανάβαση είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, είναι συνολικές(ανάβαση-κατάβαση) και προφανώς χωρίς τις απαραίτητες στάσεις

ι. Πληροφορίες για τις εκδρομές-αναβάσεις παρέχει ο εκάστοτε αρχηγός

κ. Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης, σημαίνει ταυτόχρονα πως γνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτές.

λ. ΠΡΟΣΟΧΉ: Σε κάθε Ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα