• Αφού εξασφαλίσαμε ότι είναι τα πάντα καθαρά και δεν αφήσαμε σκουπίδια ,
• Αφού Μεταφέραμε το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και σεβασμού.
• Αφού σεβαστήκαμε όλους τους ιδιόκτητους χώρους κάθε περιοχής
• Αφού σεβαστήκαμε άλλους εμπλεκόμενους με το φυσικό περιβάλλον .
Περήφανα θεωρούμε ότι με επιτυχία έληξε το ετήσιο τριήμερο δραστηριοτήτων μας !
Δεν υπάρχουν σε καμιά γλώσσα τόσες λέξεις να περιγράψεις τον πλούτο των συναισθημάτων που νοιώθεις από τη ζωντανή και γνήσια ομορφιά των χρωμάτων της φύσης από το όμορφο γλυκό φλερτ της ψυχής με την μαγεία που απλόχερα μας δωρίζει η φύση.
Τον αποκάλεσαν Παρθενώνα των βουνών.
Τραγουδήθηκε και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο βουνό του τόπου .Την 19-20-21 Αυγ 2022 μας φιλοξένησε μας δίδαξε πως επιτέλους πρέπει να επισκεπτόμαστε το βουνό σαν “ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ” και όχι σαν αδιάφοροι κανίβαλοι .
Πολλές οι δραστηριότητες του τριήμερου, με ιδιαίτερη αξία η κάθε μια και βαθμό δυσκολίας .
Πολλές οι εικόνες ,Θέλαμε να τις ρουφήξουμε με μια όλες !! αυτές που κατέκτησαμε, κοιτάς πίσω, κάτω, σκέπτεσαι τη διαδρομή το …..κενό, παγώνεις !!! δεν φταίει το δροσερό αεράκι της νυκτερινής πορείας δεν φταίει το άγχος της υποστήριξης ενός πολύ ιδιαίτερου αθλητικού γεγονότος δεν φταίει η ανάβαση στην ψηλότερη κορφή δεν φταίει η κούραση.
Φταίνε οι εικόνες που δεν πρόλαβε να αναλύσει ο εγκέφαλος μας. Αποκορύφωμα του τριήμερου το ύστατο και φιλόδοξο τέρμα όλων των ορειβατών του κόσμου. «ΜΥΤΙΚΑΣ» δεν ήταν μία ακόμη κατάκτηση ψηλής κορυφής, αλλά μια κορυφαία ανάβαση στη μυθική αφετηρία του κόσμου.
Πολλοί οι φίλοι που έδειξαν εμπιστοσύνη και συμμετείχαν στο τριήμερο ,τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και ετοιμαζόμαστε για την επομένη Κυριακή .
Μια όχι πολυσυχναστη διαδρομη προς βρυση Αποστολιδη .
Μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή! Σας ευχαριστούμε όλους.

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα