Την 28 Αυγ 2022 τρεις ομάδες του ΕΟΣ Κατερίνης βρισκόταν εκεί όπου η ομορφιά του τοπίου ξεπερνά κάθε ανθρώπινη σκέψη.
Στον Όλυμπο
Μια φανταστική ημέρα για τον ΕΟΣ Κατερίνης όπου η Πρώτη ομάδα με 23 συμμετέχοντες ταξίδεψαν σε ένα βραχώδες ανάγλυφο ,και τεράστια ρόμπολα όπου η μυστηριώδη θέση της βρύσης Αποστολίδη έκαναν την σημερινή ανάβαση ξεχωριστή .
Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι όσοι βρεθήκανε μαζί μας σε αυτό το τόλμημα στη πιο ωραία και ιδιαίτερη πλευρά του θεϊκού βουνού , απολαύσανε και βιώσανε το “ταξίδι” στιγμή με στιγμή χωρίς κανένα άγχος με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια .
Όμως πιο κάτω με το βλέμμα και την αγωνία ψηλά μια δεύτερη ομάδα 11 ατόμων στην οποία αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής οι γενναίοι γονείς που αψήφησαν την θαλπωρή του καναπέ και έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά τους να ζήσουν μοναδικές στιγμές βρεθήκαμε «στο ανεξερεύνητο παρθένο Φαράγγι της Αγ .Τριάδος» αναζητώντας την Γαλάζια Λίμνη .
Μια άγνωστη ,αυθεντική Λίμνη που κρύβει εκπλήξεις, ικανές για να γεμίσουν και να ζωντανέψουν τις αισθήσεις!
Παράλληλα 3η από ψηλά ζούσε στιγμές αυτοανακάλυψης. Δίνοντας μάχη ανάβασης στα πιο υψηλά σκληρά και αφιλόξενα σημεία του Ολύμπου πιάνω στην Comici-escher & Πέρασμα Νάτση αποδεικνύοντας περίτρανα την ψυχική δύναμη και την σωματική. ικανότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους συνορειβάτες φίλους που κάθε Κυριακή ανανεώνουν το ραντεβού με την φύση και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές, ο καθένας με τον τρόπο του!
Ραντεβού την άλλη Κυριακή με εκπλήξεις!!

Άφησε ένα σχόλιο

Προτεινόμενα άρθρα